Ik ben Erik Crouzen (1965), klinisch psycholoog en psychotherapeut sinds 2007. Na mijn studie psychologie aan de universiteit van Groningen heb ik eerst mijn registratie als GZ-psycholoog gehaald. Daarna heb ik de specialistische vervolgopleiding tot klinisch psycholoog / psychotherapeut gevolgd aan het RINO in Utrecht. In de loop van de jaren heb ik in diverse instellingen, klein en groot, gewerkt. Zo heb ik ervaring binnen de grote GGZ-instellingen en revalidatie geneeskunde, maar heb ik ook met veteranen gewerkt en ben ik sinds 11 jaar werkzaam als vrijgevestigd klinisch psycholoog en psychotherapeut met een eigen praktijk.

Er is bij mij een ruime deskundigheid en ervaring aanwezig bij de behandeling van onder andere angststoornissen (waar onder dwang en traumagerelateerde klachten) depressieve klachten, rouwverwerking, werkgerelateerde problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Hierbij wordt mijn doelgroep gevormd door volwassenen en ouderen. Ook heb ik professionals van uiteenlopende beroepsgroepen begeleid en ben ik ervaren in het begeleiden van mensen met een lichamelijke ziekte en cliënten met een naaste met ernstige ziekte.

Ik ben BIG-geregistreerd klinisch psycholoog, gezondheidszorgpsycholoog psychotherapeut en verpleegkundige. Verder ben ik aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en NVGP (Nederlandse Vereniging van Gezondheidszorg Psychologen.